Maminka.czSlavní rodiče

Šatník Kate Middleton by měl být vzorem pro nastávající maminky

LH 15.  7.  2013
Šatník Kate Middleton by měl být vzorem pro nastávající maminky
Celý svět upíná svou pozornost na jediné bříško. Mladá vévodkyně, která by měla každým dnem porodit je doslova v obležení novinářů i veřejnosti. Než se dočkáme vytouženého královského potomka, pojďme si připomenout nejpovedenější modely princezny s krásným úsměvem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Strhnout šílenství takového formátu může asi jen následnice trůnu Britského impéria. Stejně jako před jedenatřiceti lety pečlivě monitorovala světová média blížící porod princezny Diany, i teď se veškerá pozornost obrací na mladou Catherine, jež by měla každým dnem povít své první dítě.

A nutno dodat, že Kate umí fotografy potěšit – se svým vytříbeným vkusem a zálibou v jednoduchých elegantních šatech je potěchou každého objektivu. I bez okázalých modelů dokázala to, o co řada nastávajících maminek jen marně usiluje. Nezanedbatelným faktem zůstává i to, že se ani v těhotenství nevzdala svých oblíbených sportovních aktivit a tak kromě mírně zakulaceného bříška, její štíhlá vysoká postava zůstala téměř beze změny. Ženské modely, většinou laděné do jemných pastelových barev, i v devátém měsíci nezapomněla doplnit oblíbenými podpatky.

AKTUÁLNĚ: Je to tady: Kate porodila. S princem Williamem mají chlapečka

Témata: Slavní rodiče, šatník, Mel B, Vzor, Byt, Náš, Oblíbený sport, Vytříbený vkus, Catherine, Kat, Kate Middleton, Kate, Kate a princ William