Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky

Jak ozvláštnit klasickou hovězí pečeni? Se semínky z granátového jablka bude vypadat jako posypaná drahokamy!
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky
21.1.2016 5:00 |

Hovězí pečeně s granátovými jablky

6 porcí - příprava: 3,5 hodiny

* 1 kg hovězí pečeně (nízký roštěnec, zadní)
* 70 g špeku sůl a pepř
* 2 lžíce rostlinného oleje
* 200 g hrubozrnné hořčice
* 100 g hořčičných semínek
* růžový pepř
* 2 chilli papričky
* 50 g másla
* 2 granátová jablka

Maso prošpikujte, osolte, opepřete a orestujte na pánvi.

Potřete hořčicí a obalte v hořčičném semínku, pepři a chilli.

Pečte s plátky másla při 180 °C asi 3 hodiny.

Na posledních 15 minut přidejte semínka z granátového jablka.


Článek vyšel v časopise F.O.O.D.

Autor článku: Štěpán Vašák
Zdroj: časopis F.O.O.D.

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění