Orgasmus!!!

Zdroj: Ženy - E15

Ne každá žena ho zažila, ne každá ho zažívá při každém milování a jiné ho naopak zažívají pokaždé. Chcete patřit mezi ně?

Která z nás by to nechtěla zažít- tu vlnu slasti, která projede celým tělem, explozi nádherných pocitů, zkrátka stav, který se nedá ničím nahradit. Co dělat pro to, abyste ho zažívala častěji a častěji?

Pasivně nečekat
Nemyslete pouze na to, aby byl uspokojen pouze váš partner, myslete také na sebe. Dělejte vše, co je vám příjemné, ukažte partnerovi, kde jste nejvíc vzrušivá, nebuďte pasivní.

Masturbujte!
Jestliže dokážete dosáhnout orgasmu při masturbaci, není důvod, proč by měl chybět při milování s vaším partnerem. Stačí mu pouze říct a ukázat všechna ta místa a techniky, kterými se uspokojujete sama.

Vzrušují vás některé vaše představy více než jiné?
Uskutečňujte je! Plňte si vzájemně všechna svá přání a představy, které máte.

Orální sex

Mnoho žen dosáhne orgasmu pouze orálním sexem. Dopřejte si ho vzájemně a pokud váš partner dosáhne orgasmu dříve než vy, nic nebrání tomu, abyste pak na řadu přišla vy. Můžete také vyzkoušet techniku postupného číslování. Partner vás bude dráždit jazykem a vy budete oceňovat míru vzrušení čísly od jedné do deseti. Tak pozná, kde jste nejcitlivější a jak vás spolehlivě dovést až k orgasmu.

G-bod
Kdo hledá,najde. Najděte společně váš G-bod a prožijte orgasmus jeho stimulací. Nachází se přibližně 5 cm hluboko ve vagíně a na její horní straně. Nejzřetelněji ho nahmatáte, pokud budete ležet na zádech a jste vzrušená, protože se tak více prokrví a bude lépe k nalezení.

Zkoušejte nové polohy
Pokud budete zkoušet nové a nové polohy, jistě tak objevíte pozici, ve které jste nejvzrušivější. Vhodné jsou polohy, kdy je žena nahoře, protože si takto můžete určovat hloubku a tempo tak, jak vám to vyhovuje.

Oddalování orgasmu
Největšího vzrušení a také nejsilnějšího orgasmu můžete dosáhnout technikou oddalování. Nechte partnera, aby vás přivedl skoro až na pokraj orgasmu a pak přestal, začal znovu po chvíli a opět v nejlepším udělal přestávku. Odkládaný orgasmus pak bude silnější. Tato technika se bude samozřejmě líbit i vašemu partnerovi, pokud ji vyzkoušíte na něm.

Předehra
Nalaďte se na sex dlouhou předehrou, dlouhým a pomalým vzájemným svlékáním a hlazením. Čím více vzrušení budete, tím větší bude pravděpodobnost, že se orgasmus dostaví.