Užijte si skvělý sex!

Zdroj: Ženy - E15

Zajímá vás, jak si milování se svým partnerem co nejlépe užít a zkvalitnit tak svůj intimní život?

Přípravy
Na rozdíl od mužů ženám trvá delší dobu, než se vzruší. Pokud je to i váš problém, dejte si sprchu „před“ a hrajte si sama se svým tělem. Jen vy nejlépe víte, na kterých místech jste nejvzrušivější a jak se rychle dostat do té správné nálady. Partnera pak jistě potěší, když uvidí, jak velkou chuť máte na sex.
Peřina až po krk
Svlékáte se pod peřinou a schováváte se pod ní, když má dojít na sex? Stydíte se před ním ukázat nahá? Máte komplexy z tlustých stehen nebo třeba celulitidy? Stačí si ale uvědomit, že kdybyste se mu nelíbila a nevzrušovala ho, byl by teď někde jinde a hlavně s někým jiným, ale on je s vámi. Když vám nepomůže ani to, pak zvolte poloodhalení a oblékněte si lehký župánek, nebo třeba dlouhou košili s rozepnutými knoflíky…snadno se svléká (nebo si ji můžete nechat i při milování) a když pak budete chtít odejít třeba do koupelny, nemusíte tak chodit nahá, ale jen do ní vklouznete. Milování potmě by také mohlo vyřešit tento problém, ale na druhé straně je pravda, že muže vzrušuje pohled na nahé tělo. Můžete použít tlumené světlo svíček, bude to působit romanticky a vy se nebudete cítit nesvá.
Splněná přání
Napište si na papírky to, co byste v posteli ráda se svým partnerem vyzkoušela a on udělá to stejné. Pak postupně losujte jednotlivé papírky a plňte si vzájemně svá přání.
Ubrousku prostři se
Připravte si drobné dobrůtky (kousky čokolády, kuličky hroznového vína, jahody, …), zkrátka to, co máte rádi, všechno poskládejte na partnerovo nahé tělo…a pochutnávejte si. Pak si samozřejmě úlohy vyměňte, on má totiž taky hlad…a hlavně chuť.
E-mail a sms
E-mail nebo sms typu „Dnes večer zažiješ skvělý sex“, ho dokonale rozpálí. A co teprve, následují-li v průběhu dne další: „Nemůžu se dočkat, až si s tebou budu večer hrát“, „Právě jsem si koupila nové prádlo a těším se, až se ti v něm předvedu“ a jak se blíží večer, dostává další:“Dávám si horkou sprchu a myslím na to, jak se mě budeš za chvíli dotýkat.“
Jsi na tahu
Hrací kostku s nápisy- Ještě jednou, Zezadu, Zepředu, Na koníčka, Na stojáka a 69 dostanete koupit v obchodech nebo krámcích. Zapojte ji do vašich hrátek, oživíte si sex a užijete si spoustu zábavy, hlavně když vám bude pořád padat nápis Ještě jednou.
Jo, jo, jóóó…ááách
Neskrývejte svou radost z toho, že se vám sex líbí. Klidně sténejte, křičte, dávejte mu najevo, že nechcete, aby přestal, buďte nenasytná. Bude nadšený, že si to s ním tak užíváte a pohladíte jeho ego tím, že je skvělý milenec. Buďte v milování aktivní, když máte chuť na sex, řekněte si o to, nečekejte, až začne váš partner. Zkoušejte nové polohy a realizujte každou myšlenku, která vás napadne.