Baklažánová pasta v paprice

Vyzkoušejte nové recepty a zjistíte, že držet dietu není zase taková katastrofa.
Baklažánová pasta v paprice
20.6.2006 0:00 |

Ingredience:
baklažán
paprika
petrželka
2 stroužky česneku
olivový olej
pepř
mořská sůl


Návod k přípravě: Baklažán umyjeme a dáme ho péct se

slupkou do trouby asi na 25 minut. Z papriky vyřízneme semeník, překrojíme ji,

pokapeme olejem a dáme na 15 minut péct k baklažánu. Upečený baklažán rozřežeme,

dužinu umixujeme, přidáme utřený česnek, posekanou petrželku, pepř, sůl, olivový

olej a rozmixujeme na pastu. Papriku plníme směsí a podáváme s celozrnným

pečivem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění