Baklažány na smetaně s rýží a salátem

Baklažány si můžete dát s přílohou k obědu nebo si je opečené dát jen tak na chuť.
Baklažány na smetaně s rýží a salátem
15.3.2006 0:00 |

Budete potřebovat:

1 kg baklažánů
20 g hladké mouky
80 g másla
4 dl smetany
pepř
sůl

Návod k přípravě:
Baklažány nakrájíme nakolečka, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na másle dozlatova. Na závěr přelijeme smetanou a pod pokličkou dusíme. Podáváme s rýží a se salátem.

 

Dobrou chuť!

 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění