Bengálská kapusta

Jak už slibuje název, nemusí být kapusta vždycky jen jednotvárné chuti.
Bengálská kapusta
5.10.2006 0:00 |

Ingredience:
150 g kapusty
150 g brambor
30 g tomatové šťávy
stroužek česneku
mletá skořice
mletý zázvor
mletá paprika
mletý hřebíček
mořská sůl
chilli
olivový olej

Návod k přípravě: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka.

Na teflonové pánvi potřené olivovým olejem zpěníme papriku, zázvor, chilli a

vlijeme tomatoovu šťávu. Přidáme pokrájenou kapustu, utřený česnek a sůl a

dusíme. Pak přidáme brambory a ještě chvíli podusíme. Hotové jídlo poprášíme

mletou skořicí a hřebíčkem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění