Bio recepty: Bramborová kaše bez mléka

Do bramborové kaše nemusíte přidávat mléko, stačí když víte, jak ji správně ochutit.
Bio recepty: Bramborová kaše bez mléka
6.2.2007 0:00 |

Biopotraviny jsou produktem ekologického zemědělství, což je hospodaření s kladným vztahem ke zvířatům, půdě, rostlinám a přírodě bez používání umělých hnojiv, chemických přípravků, postřiků, hormonů a umělých látek, což umožní produkci vysoce hodnotných a kvalitních potravin. Na počátku ekologického hospodaření stojí zdravá půda, které se dosahuje organickým hnojením, různorodými osevními postupy, šetrným zpracováním, hnojením půdy nikoliv rostlin, střídáním plodin na poli, mechanickém odstraňování plevele.   Na dodržování zásad ekologického zemědělství dohlíží nevládní organizace KEZ- Kontrola ekologického zemědělství. Certifikované biopotraviny jsou označené grafickým znakem BIO (případně jeho schválenými modifikacemi) s nápisem “Produkt ekologického zemědělství”, což zaručuje, že produkty byly kontrolovány od výrobce až ke spotřebiteli.
Všechny ingredience používané k přípravě pokrmů v rubrice Bio recepty jsou k dostání v bio kvalitě.

Bramborová kaše bez mléka
Ingredience:


brambory
česnek
petrželka
bazalka
sůl
olivový olej
sušený bio bujón (Wurzl)

Příprava: Brambory uvařte doměkka v osolené vodě, do které jste přidali trochu bujónu. Slijte vodu, ale trochu vody nechte, aby byla kaše po rozmačkání řidší. Pak přiljte trochu olivového oleje a kaši rozmačkejte nebo umixujte dohladka. Přidejte stroužek utřeného česneku a bylinky - nejlépe čerstvé - a ve větším množství, posekané najemno. Přidat můžete ale i sušené a to podle vlastního výběru.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění