Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem

Hledáte inspiraci pro víkendové vaření? Můžete ji načerpat v naší rubrice o vaření.
Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem
9.6.2006 0:00 |

Ingredience:
250 g kysaného zelí
200 g hladké mouky
500 g vařených brambor
150 g mletého máku
200 g povidel
100 g sádla
sůl

Návod k přípravě:
Brambory uvařené ve slupce oloupeme,

nastrouháme a smícháme ze zelím, které jsme vymačkali a pokrájeli nadrobno a

moukou a vypracujeme těsto. Z těsta tvoříme placičky, které pečeme na suché

plotýnce z obou stran, pomastíme je sádlem, potřeme povidly, svineme a

posypeme mákem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Pfeika | 9.6.2006 16:34

vzpomínka

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění