Bramborové špízy s provensálským kořením

Nakoukněte do lednice, jistě se tam najdou suroviny na přípravu tohoto receptu a honem se pusťte do vaření.
Bramborové špízy s provensálským kořením
1.11.2006 0:00 |

Ingredience:
10 ks menších brambor
100 g anglické slaniny
2 papriky
2 cibule
2 stroužky česneku
kečup
olej
provensálské koření
pepř
sůl

Návod k přípravě: Brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Papriky pokrájíme na čtverečky, cibuli na kolečka. Česnek utřeme se solí a potřeme jím plátky slaniny. Brambory obalíme slaninou a napichujeme je střídavě s paprikou a cibulí. Dáme na vymaštěný plech, osolíme, opepříme, posypeme kořením a pečeme asi 15 minut na 160 stupňů. Podáváme s kečupem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění