Bramborový nákyp s kysanou smetanou

Máte doma hodně brambor a přemýšlíte, co z nich připravit dobrého k snědku?
Bramborový nákyp s kysanou smetanou
9.2.2006 0:00 |

Ingredience:
500 g brambor
400 g rajčat
2 cibule
300 g hovězí kýty
olej
šálek kysané smetany
50 g strouhaného sýra
sůl
pepř
tymián
máslo

Návod k přípravě: Brambory uvaříme ve slupce, rajčata a cibuli pokrájíme na kolečka, maso nakrájíme na tenké plátky. Maso opečeme zprudka, osolíme, opepříme a do ohnivzdorné vytřené formy vrstvíme pokrájené brambory, maso, cibuli a rajčata. Osolíme, opepříme, ochutíme tymiánem, pokapeme olejem a přelijeme smetanou rozmíchanou se sýrem. Dáme zapéct asi na 15 minut.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění