Broskev Melba

Prázdniny a dovolená, to je ta nejlepší doba na mlsání. Připravte si spolu s námi broskev Melba.
Broskev Melba
21.7.2003 0:00 |

Ingredience:
400 g mraženého rybízu (maliny, brusinky)
2 lžíce moučkového cukru
1 lžíce citronové šťávy
4 lžíce rybízového likéru
8 půlek kompotových broskví
500 g vanilkové zmrzliny

Návod k přípravě: Rybíz rozmrazíme, stranou si necháme

několik bobulí na ozdobu, přebytečnou šťávu slijeme. Rybíz rozmixujeme a

prolisujeme sítem, do rybízového pyré vmícháme cukr, citronovou šťávu a rybízový

likér. Vždy dvě dobře okapané poloviny kompotových broskví upravíme na dezertní

talířek, řezem nahoru. Na ovoce navršíme kopečky zmrzliny. Ozdobíme odloženými

kuličkami rybízu a přelijeme ovocnou omáčkou.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění