Což takhle dát si salát?: Salát s avokádem a špenátem

Zdravý dospělý člověk by měl denně sníst aspoň pět porcí ovoce a zeleniny a právě saláty mohou být vhodným prostředkem, jak svému organismu potřebné množství zeleniny nebo ovoce dodat. Což takle zkusit pro jednou nějaký méně tradiční?
Což takhle dát si salát?: Salát s avokádem a špenátem
2.5.2009 0:00 |

Suroviny (na 4 porce): 80 g krůtí šunky 1 ks avokáda 100 g žampiónů 300 g špenátových listů 100 g Tatarské omáčky Hellmann´s sůl, bílý pepř

80 g krůtí šunky 1 ks avokáda 100 g žampiónů 300 g špenátových listů 100 g Tatarské omáčky Hellmann´s sůl, bílý pepř



Příprava:


Šunku nakrájíme na nudličky a orestujeme. Avokádo vypeckujeme, oloupeme a stejně jako žampióny nakrájíme na tenké plátky. Šunku, avokádo a žampióny rozložíme na čerstvé špenátové listy a ochutíme tatarsou omáčkou, solí a bílým pepřem.

Zdroj: Hellmann´s
2. května 2009


Související články:
Což takhle dát si salát?
Zelený dotek jara na vašem talíři
Velikonoční recepty - co chutná ve Středomoří
Červená řepa – na krásu i zdraví
Jezte zrní: Pohanka a cizrna
Pro vaši kuchyni: rady a tipy šéfkuchaře
Svačina pro každého
Na imunitu jsou saláty
Netradiční bramborový salát
Jarní očista organismu
Dietní recept: Okurkový salát s olivami a jogurtovou omáčkou
Bio recept: Okurkový salát s tofu
Dietní recepty: Zeleninový salát s jogurtovou zálivkou

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění