Dietní recept: Sójová roštěnka

Sója má vysoký obsah vitaminů B1 a B3, lecitinu, vápníku a hořčíku a kvalitní tuk se značným množstvím vitaminu E a nenasycených mastných kyselin.
Dietní recept:  Sójová roštěnka
12.9.2005 0:00 |

Ingredience:
1 balení sójových kuřecích plátků
1 kostka masoxu
2 lžíce oleje
1 cibule
zelené natě (libeček, celer)
2 plátky tmavého chleba
sojová a worcestrová omáčka
pepř
majoránka
česnek
sůl

Návod k přípravě:
Do půl litru vařící vody dáme masox,

zelené natě a sójové kuřecí plátky. Povaříme doměkka, necháme vychladnout,

vymačkáme a pokapeme sójovou omáčkou. Na rozehřátém oleji prudce opečeme z obou

stran dozlatova. Maso vyjmeme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a krátce

osmahneme. Přidáme zpět maso, přes síto promačkaný rozvařený chleba, podle

hustoty vodu a krátce povaříme. Dochutíme worcestrovou omáčkou, pepřem,

česnekem, majoránkou. Podáváme s rýží.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění