Dietní recept: Dušený špenát na česneku

Pokud máte doma špenát, smetanu, česnek, sůl a olej, můžete se pustit do vaření, jinak šup do obchodu, ať se může za chvíli podávat oběd.
Dietní recept: Dušený špenát na česneku
8.3.2005 0:00 |

Ingredience:
800 g čerstvého špenátu
1/2 šálku smetany
1 hlavička česneku
olej
sůl
pepř

Návod k přípravě: Omytému špenátu odřízneme stonky, listy spaříme v osolené

vodě a pak posekáme na kousky. Na oleji zpěníme plátky česneku, přidáme špenát,

osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Přilijeme smetanu,

povaříme a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění