Dietní recept: Teplá zelenina s česnekovým přelivem

Teplá zelenina s česnekovým přelivem se může podávat dnes také u vás.
Dietní recept: Teplá zelenina s česnekovým přelivem
31.10.2005 0:00 |

Ingredience:
1 balíček mražené zeleninové směsi
100 g sýru niva
sůl
pepř
1 kelímek bílého jogurtu
2lžíce kečupu
3 stroužky česneku
petrželka

Návod k přípravě:
Zeleninu uvaříme v osolené vodě

doměkka.
Dáme na talíř, posypeme nivou a na chvíli přiklopíme, aby se sýr

roztavil.
Z jogurtu, kečupu, utřeného česneku, soli a petrželky připravíme

omáčku a přelijeme jí zeleninu.
Podáváme s celozrnným pečivem.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění