Dietní recept: Zapečené filé na víně

Rybu bychom si měli dopřát alespoň jednou týdně. A připravit si ji můžete podle našeho receptu.
Dietní recept: Zapečené filé na víně
5.8.2004 0:00 |

Ingredience:
porce rybího filé
cibule
2 stroužky česneku
celer
petrželka
citrón
olivový olej
2 lžíce kečupu
2 lžíce bílého vína

Návod k přípravě: Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou,

vložíme do vymazané zapékací misky, opepříme, posypeme kolečky cibulí, nadrobno

nakrájeným česnekem, strouhaným celerem a petrželkou. Přelijeme nálevem ze 2

lžic kečupu, 2 lžic bílého vína a trochy oleje. Zapečeme v troubě.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění