Dietní recept: Zapékaný brynzový květák

Hubnout není zase tak složité, pokud jste ochutni se hýbat a hlavně znáte ty správné recepty.
Dietní recept: Zapékaný brynzový květák
23.8.2005 0:00 |

Ingredience:
500g květáku
1 vejce
100 g brynzy
sůl
mouka na vysypání
100g Eidamu
olej

Návod k přípravě:
Květák rozebereme na růžičky a uvaříme

ho v osolené vodě doměkka.
Pak rozmačkáme, smícháme s brynzou, solí a

žloutkem, přidáme sníh z bílků a promícháme. Zapékací misku vytřeme olejem a

vysypeme moukou, naplníme květákovou směsí a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme

asi 30 minut.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění