Dietní recept: Zapékaný lilek s kysanou smetanou

Lilek na našem stole není zase až tak častou surovinou. Proč to nezměnit?
Dietní recept: Zapékaný lilek s kysanou smetanou
18.8.2005 0:00 |

Ingredience:
500 g lilku
50 g parmezánu
šálek kysané smetany
2 lžičky hladké mouky
sůl
pepř
olivový olej

Návod k přípravě:
Lilky oloupeme a nakrájíme na plátky.

Zapékací misku vytřeme olejem a vysypeme moukou. Střídavě vkládáme lilky,

posypeme parmezánem, pepřem a solí, další vrstvy jsou stejné. V půlce pečení

zalijeme smetanou rozšlehanou s moukou a dopečeme dorůžova.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění