Dietní recepty: Řízečky z červené řepy

K řízečkům si dáme uvařené brambory a místo tatarky dresink z kysané smetany, špetky oleje, soli a citronové šťávy.
Dietní recepty: Řízečky z červené řepy
18.6.2007 0:00 |

 Ingredience:
2 větší červené řepy
sůl
2 vejce
celozrnná strouhanka
olivový olej

Postup:
Červené řepy opláchneme, v hrnci se studenou vodou uvaříme doměkka a po vychladnutí oloupeme. Pak je rozkrájíme na plátky silné půl centimetru, osolíme a obalíme v rozšlehaných vajíčkách a pak ve strouhance. Smažíme na oleji z obou stran dozlatova.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění