Dietní recepty: Zapečené filé s kysaným zelím

Kysané zelí je kvůli svému vysokému obsahu vitamínů vhodné především v chladkém období jako prevence chřipek. Zapečené spolu s filé chutná výborně.
Dietní recepty: Zapečené filé s kysaným zelím
4.9.2007 0:00 |

Ingredience:
500 g rybího filé
500 g kysaného zelí
hladká mouka
sůl
mletá paprika
drcený kmín

Návod k přípravě:
Porce filé obalíme v mouce a na oleji opečeme dozlatova. Zelí propereme ve vodě. Zapékací misku vymažeme tukem a vložíme do něj plátky filé, které proložíme zelím ochuceným paprikou a kmínem. Zapékáme asi 20 minut. Podáváme s vařeným bramborem.

Dobrou chuť!

 

 

 

 


 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Slavinka | 1.5.2009 09:34

Mňamka

Esterka | 26.1.2008 08:59

Blivajz

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění