Dušený pórek v zelenině

Dušený dušený v zelenině, tak zní název dalšího receptu do sbírky pro ty, kdo se snaží jíst zdravě a netučně.
Dušený  pórek  v  zelenině
13.2.2006 0:00 |

Ingredience:

2 větší pórky
20g másla
20g mrkev
20g celer
20g cibule
1 bobkový list
pepř
sůl
hrnek vývaru z masoxu

Návod k přípravě:  Z pórků odstraníme zelené části a umyté bílé části urovnáme na zapékací misku vymaštěnou máslem. Posypeme mrkví, cibulí a celerem, které jsme pokrájeli na tenká kolečka, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou v troubě téměř doměkka, ke konci bez pokličky, aby se vývar odpařil.

 

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění