Filé s křenovou zálivkou

Ryby jsou zdravé a hlavně dietní. Měly by se proto vyskytovat na našem jídelníčku často a tak přinášíme další recept na jejich přípravu.
Filé s křenovou zálivkou
2.2.2006 0:00 |

Ingredience:
150 g filé
3 lžíce jogurtu
sůl
menší paprika
1/2 žloutku
ocet na ochucení
lžička hořčice
lžička rostlinného oleje
strouhaný křen dle chuti

Návod k přípravě:
Filé osolíme, opepříme, posypeme paprikou a opečeme na teflonové pánvi potřené olejem. V jogurtu rozmícháme žloutek, lehce osolíme, přidáme podle chuti hořčici, křen a ocet. Směsí pak přelijeme na talíři hotové filé.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění