Filé s kysaným zelím

Ryby jsou vděčným pokrmem při dietách. Jsou zdravé, dietní a hlavně chutné.
Filé s kysaným zelím
10.7.2006 0:00 |

Ingredience:
100 g filé
100 g kysaného zelí
1 kulička nového koření
citronová šťáva
malá cibule
olivový oleje
40 ml nízkotučné smetany
mořská sůl
pepř

Návod k přípravě: Filé osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Na teflonové pánvi potřené olivovým olejem zpěníme cibuli a pak ji dáme na dno zapékací mísy. Přidáme kysané zelí, nové koření, osolíme a opepříme. Na zelí položíme filé, přelijeme smetanou a přiklopíme poklopem. Zapékáme asi 20 minut na 180 °C, pak odklopíme poklop a pečeme dalších 20 minut.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění