Filé v česnekové směsi

Ryb není nikdy dost, jsou zdravé a dietní, proto dnes přinášíme další recept na jejich přípravu.
Filé v česnekové směsi
24.1.2006 0:00 |

Ingredience:

150 g filé
stroužek česneku
10 g rostlinného másla
sůl
petrželka
lžička citrónové šťávy
olivový olej
20 g cibule

Návod k přípravě:
Utřený česnek smícháme se solí, usekanou petrželkou, rozehřátým máslem a citrónovou šťávou. Filé opečeme na teflonové pánvi potřené olejem spolu s kolečky cibule. Pak rybu přelijeme česnekovou směsí a ještě chvíli dusíme.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

tereza | 14.5.2006 11:35

hgrt

tereza | 14.5.2006 11:35

hgrt

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění