Francouzské jablkové palačinky

Klasické palačinky zná každý, ale jak chutnají ty, které si připravíte podle francouzského receptu?
Francouzské jablkové palačinky
6.10.2006 0:00 |

Budete potřebovat:
2 vejce
1/4 l

mléka
lžička cukru
120 g hladké mouky
sůl
lžička oleje
2-3

jablka
citrónová šťáva

Návod k přípravě:
Vejce s mlékem

rozšleháme s cukrem, moukou, solí a olejem a těsto dáme ustát asi na

hodinu. Oloupeme jablka, vyřízneme jádřinec a nakrájíme je na tenké plátky,

které posypeme cukrem a citrónovou šťávou.

Na dno pánve dáme olej, nalijeme naběračkou těsto, na které

položíme asi 3 plátky jablka. Pečeme z obou stran.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění