Fusilli s tuňákem a olivami

Dneska se podíváme na skok do Itálie a připravíme si výborné fusilli s tuňákem a olivami.
Fusilli s tuňákem a olivami
7.7.2005 0:00 |

Ingredience:
500 g fusill
1 konzerva tuňáka v oleji
100 g oliv
100 g kaparů
1 lžíce sardelové pasty
trochu cukru
200 ml suchého bílého vína
máslo
sůl

Návod k přípravě: Těstoviny uvaříme v osolené vodě

doměkka.
Olivy a kapary pokrájíme nadrobno a na másle chvilku

podusíme.
Přidáme cukr, sardelovou pastu, víno a rozmačkaného

tuňáka.
Vaříme, pokud omáčka nezhoustne.
Hotové těstoviny promícháme s

omáčkou a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění