Gratinované švestky s přelivem

Lahodná chuťovka, která potěší jistě všechny členy rodiny stejně tak jako hosty a návštěvy.
Gratinované švestky s přelivem
3.2.2006 0:00 |

Ingredience:

půl kg švestek
cukr
slivovice
4 žloutky
120 ml vermutu (sladkého)
80 g cukru

Návod k přípravě:
Švestky umyjeme, vypeckujeme, rozčtvrtíme. Poté je naložíme přibližně na dva dny do slivovice s cukrem. Ve vodní lázni vyšleháme žloutky s cukrem a vermutem tak, aby vznikla hustá pěna. Švestky rozložíme na talíř, přelijeme pěnou a krátce zapečeme.

Dobrou chuť!

 

 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění