Houbovník

Sezóna hub pomalu vrcholí, takže toho využijeme a tento týden se zaměříme pouze na pokrmy připravené právě z hub.
Houbovník
1.10.2001 0:00 |

Ingredience na 2 porce:
půl kg hub
3 housky
vejce
100 ml mléka
100 g uzeného masa
sůl
pepř

Návod k příravě: Houby pokrájíme a podusíme na másle

doměkka. Housky pokrájíme na plátky a zalijeme je mlékem. Necháme nasát a pak

přidáme houby, vejce, pepř, sůl, pokrájené maso a promícháme. Pokud je hmota

řídká, přisypeme ještě trochu strouhanky.

Vymastíme pekáček, vlijeme do něj hmotu a pečeme asi půl hodiny. Podáváme s

vařenými brambory.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění