Insalata di pasta napoletana

...neboli správně krásně po česku: neapolský těstovinový salát. Kdo má rád italskou kuchyni, určitě si na tomto sluncem prohřátém receptu pochutná.
Insalata di pasta napoletana
16.10.2001 0:00 |

Ingredience:
1 stroužek česneku
250 g těstovin
100 g černých oliv
100 g zelených oliv
hrst čerstvé petržele a bazalky
4 rajčata
200 g tuňáka v olivovém oleji
olivový olej
sůl
pepř

Návod k přípravě: Česnek oloupeme, rozpůlíme a potřeme jím

mísu na salát. Těstoviny uvaříme al dente, necháme je odkapat a vychladnout.


Olivy rozkrájíme, tuňáka rozmělníme, rajčata nakrájíme na malé

kousky.
Bazalku a petržel rozsekáme. Vše vložíme do mísy, zamícháme s

olivovým olejem a dáme na chladné místo odležet cca 4 hodiny.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění