Jablkový nákyp s rozinkami a mandlemi

Jalkový nákyp nám poslouží jako chutná večeře nebo zákusek ke kávičce.
Jablkový nákyp s rozinkami a mandlemi
14.3.2006 0:00 |

Ingredience:

4 vejce
30 dkg jablek
10 dkg mouky
10 dkg cukru
4 dkg rozinek
2 dkg mandlí
citronová kůra

Návod k přípravě: Cukr utřeme se žloutky, přidáme  ustrouhanou citronovou kůrou,  oloupané, na nudličky rozkrájené mandle, rozinky, mouku, tuhý sníh a oloupaná, na tenké lístky nakrájená jablka. Promícháme a vložíme do máslem vymazané a moukou vysypané zapékací formy. Pečeme v mírně horké troubě 3/4 hodiny.  

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění