Klasické recepty: Česnekačka s kečupem

Dobrá polévka spolu s čerstvým pečivem...co víc si k dnešnímu obědu můžeme přát?
Klasické recepty: Česnekačka s kečupem
5.1.2007 0:00 |

Ingredience:
250 g brambor
8 stroužků česneku
kostka bujónu
kečup
máslo
sůl
kmín
majoránka
pažitka

Návod k přípravě: Oloupané brambory pokrájíme na kostičky, dáme do vody, přidáme sůl a kmín a uvaříme.
Vmícháme kečup podle chuti, masox, ochutíme majoránkou.
Přidáme máslo, utřený česnek a provaříme.
Na talíři posypeme pažitkou. 

 

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění