Klasické recepty: Filet z tresky s bylinkovou krustou

Obyčejný filet může chutnat naprosto neobyčejně, pokud ho připravíte podle následující ho receptu.
Klasické recepty: Filet z tresky s bylinkovou krustou
6.2.2008 0:00 |

Ingredience:
4 filety z tresky
4 cibule
4 žampióny
1 žloutek z vejce natvrdo
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce strouhanky
sůl
pepř
čerstvá petrželka, bazalka a pažitka
100 ml bílého vína (nebo zeleninového vývaru)

Postup přípravy: Žampióny a cibule pokrájejte nadrobno. Žloutek rozmačkejte, smíchejte se žampióny, cibulí, olejem, strouhankou a nadrobno nasekanými bylinkami.Ryby osušte papírovou utěrkou, osolte, opepřete, vložte do zapékací mísy vytřené olejem a rovnoměrně potřete směsí. Zalijte bílým vínem nebo vývarem a pečte asi 20 minut na 200 stupňů.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění