Klasické recepty: Zelná polévka s čočkou a kysanou smetanou

Výborná polévka, která nás zahřeje nejenom na těle, ale i na duši. Tak honem vařit do kuchyně, ať můžeme brzy poobědvat.
Klasické recepty: Zelná polévka s čočkou a kysanou smetanou
28.2.2007 0:00 |

Ingredience:
80 g kysaného zelí
80 g čočky
30 g slaniny
30 g hladké mouky
šálek kysané smetany
cibule
sůl

Návod k přípravě: Čočku uvaříme do poloměkka, poté přidáme zelí nakrájené na nudličky a dovaříme.
Z nakrájené slaniny, cibule a hladké mouky připravíme jíšku, kterou polévku zahustíme.
chvilku povaříme, pak přidáme sůl, případně dochutíme octem a na závěr přidáme kysanou smetanu.

 

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění