Klasický recept: Čínské zelí s vejcem

Lehká dietní svačinka podávaná s celozrnným pečivem nám jistě bude chutnat.
Klasický recept: Čínské zelí s vejcem
19.11.2003 0:00 |

Ingredience:
menší hlávka čínského zelí
cibule
4 vejce
4 lžíce nízkotučné smetany
40 g másla
mořská sůl
pepř

Návod k přípravě: Listy zelí uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme vodu a jemně je nasekáme. Na másle zpěníme posekanou cibuli, přidáme zelí a krátce podusíme. Nakonec vmícháme vejce rozšlehané se smetanou, solí a pepřem a za stálého míchání necháme ztuhnout.

Hodnocení článku || –>
Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění