Klasický recept: Houbové rizoto

I dnes, jako po celý tento týden, přinášíme recept, jak zpracovat čerstvě nasbírané hříbky.
Klasický recept: Houbové rizoto
9.7.2003 0:00 |

Ingredience:
500 g čerstvých hub
300 g rýže
cibule
rostlinné máslo
pepř
sůl
petrželka
strouhaný sýr

Návod k přípravě:
Houby a cibuli pokrájíme a zpěníme na másle. Houby podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka. Ryži uvaříme v osolené vodě, scedíme a smícháme s houbami. Osolíme, opepříme, dáme na talíř, posypeme sýrem a dozdobíme sekanou petrželkou.

Dobrou chuť!

 

 

 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění