Kuře na šampaňském

Šampaňským si nemusíte pouze připíjet na oslavách, ale můžete ho použít i v kuchyni při přípravě jídel.
Kuře na šampaňském
1.8.2006 0:00 |

Ingredience:
1 kuře
100 g másla
2 cibule
1 dl koňaku
1 dl rajčatového protlaku
2 dl šampaňského
1/4 l smetany
sůl
pepř
špetka muškátového oříšku

Návod k přípravě: Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a na

másle po všech stranách opečeme do zlatova. Oflambujeme nahřátým koňakem,

přidáme pokrájenou cibuli zpěněnou na másle, zalijeme šampaňským, přidáme

rajčatový protlak, přikryjeme a dusíme doměkka. Pak ochutíme šťávu muškátovým

oříškem, zjemníme ji smetanou a ještě chvíli povaříme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění