Kuře na víně a na smetaně

K tomuto receptu budete potřebovat pouze kuře, víno, smetanu, mouku, vývar a máslo.
Kuře na víně a na smetaně
5.9.2006 0:00 |

Ingredience:
1 kuře
1/41 bílého vína
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce smetany
100 g másla
šálek masového vývaru
pepř
sůl

Návod k přípravě: Kuře rozdělíme na porce, osolíme, opepříme

a opečeme na másle. Poté je vložíme do kastrolu, přelijeme máslem z opékání,

podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou doměkka. Hotové maso vyjmeme a do

zbylé šťávy vmícháme mouku, dobře ji promícháme, osmažíme, za stálého míchání

zředíme šálkem vývaru. Chvíli povaříme a nakonec zjemníme smetanou. V omáčce

prohřejeme maso a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění