Kuřecí soté s olivami, pórkem a žampióny

Kuřecím masem se zavděčíte snad každému. Zvlášť když víte, jakou pochoutku z něj připravit.
Kuřecí soté s olivami, pórkem a žampióny
24.5.2005 0:00 |

Ingredience:
600 g kuřecích prs
2 cibule
1 paprika
100 g pórku
150 g žampiónů
10 oliv
2-3 stroužky česneku
chilli
sójová omáčka
olej
pepř
sůl

Návod k přípravě:
Maso pokrájíme na nudličky, osolíme a

opečeme na oleji. Pak maso vyndáme a na pánvi orestujeme na kolečka nakrájenou

cibuli, pórek, žampiony a papriku. Přidáme maso, utřený česnek, rozpůlené olivy

a ochutíme pepřem, chilli a sójovou omáčkou.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění