Kyjevské kuře s přelivem

Tentokrát jsme si pro inspiraci zajeli až na dalekou Ukrajinu. Tento výborný recept můžeme vřele jen doporučit.
Kyjevské kuře s přelivem
3.3.2006 0:00 |

Ingredience:

4 plátky kuřecích prs
10 g hladké mouky
3 vejce
200 g strouhanky
150 g másla
3-4- stroužky česneku
pepř
sůl

Přeliv:

2 cibule, 3 stroužky česneku, 4 lžíce rostlinného oleje, 4 oloupaná rajčata, paprika, 250 g cukety, bazalka, pepř

Návod k přípravě: Smícháme utřený česnek s máslem, usekanou petrželkou a solí. Směsí naplníme potřeme prsa a poté opatrně obalíme v mouce, vajíčku a strouhance.

Na oleji opečeme česnek s pokrájenou cibulí, přidáme krájenou cuketu, papriky a později i rajčata a opečeme. Ochutíme solí, pepřem a bazalkou.
Směsí pak přelijeme hotové kuřecí prsa.

 

Dobrou chuť!


 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění