Letní grilování: Hermelín na grilu

Ačkoli se těší obrovské oblibě, maso není zdaleka to jediné, co se dá grilovat, v posledních letech si např. cestu na gril našly i sýry (sbílou plísní na povrchu). A jak uvidíte v našem následujícím receptu, příprava není ani příliš složitá.
Letní grilování: Hermelín na grilu
13.6.2009 0:00 |

Suroviny (na 4 porce):


4 ks sýru Pepa na gril
1 balení grilovacího koření
Dip
2 lžíce Tatarské omáčky Hellmann´s
2 lžíce zavařeniny z divokých brusinek
1 lžíce sladkého dezertního vína



Příprava:


Sýry obalíme v grilovacím koření, důkladně zabalíme do alobalu, položíme na rozpálený gril a pečeme z každé strany asi 5 minut. Podáváme horké s dipem z tatarské omáčky, brusinek a vína, s pečivem, které můžeme do tekutého sýru namáčet, a se zeleninovým salátem.

Zdroj: Helmann´s

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

zdeh | 19.6.2009 14:45

gril

tapinka | 18.6.2009 21:08

gril od hellmannsu

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění