Losos v koňaku

Připravte si lososa podle našeho receptu a určitě nebudete litovat.
Losos v koňaku
2.7.2003 0:00 |

Ingredience:
4 plátky lososa
200 g másla
100 ml koňaku
100 ml bílého vína
4 žloutky
2 lžíce medu
sůl
pepř
olej

Návod k přípravě: Plátky lososa osolíme a opečeme na oleji.

Žloutky, bílé víno, koňak a med vyšleháme dohusta ve vodní lázni. Vmícháme

rozpuštěné máslo, přidáme sůl a pepř. Hotové plátky lososa pak přelijeme směsí.

Jako příloha jsou vhodné brambory.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění