Mandlový pstruh

Doplňte si svou sbírku receptů na přípravu ryb o další - tentokrát je připraven mandlový pstruh.
Mandlový pstruh
15.11.2001 0:00 |

Ingredience:
2 porce pstruha
50 g másla
50 g mandlí
hladká mouka
citronová šťáva
sůl
pepř
kari
nového koření

Návod k přípravě: Ryby obalíme s mouce, ve které jsme rozmíchali kari, pepř a

nové koření. Na másla opékáme z obou stran asi 15 minut. Pak ryby vejmeme a na

másle jemně opečeme lupínky mandlí (ty jsme předtím spařili a oloupali), přidáme

citronovou šťávu a vším přelijeme pstruhy. Na talíři zdobíme petrželkou.

Podáváme s vařenými nebo opékanými brambory.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění