Melounový sorbet

K přípravě tohoto receptu budete potřebovat pouze tři věci: žlutý meloun, víno a cukrovou polevu. Pak už si můžete pochutnávat na melounovém sorbetu.
Melounový sorbet
5.3.2003 0:00 |

Ingredience pro 6 osob:
1 žlutý meloun
1 dl portského vína
150 g cukrové polevy

Návod k přípravě: Meloun rozpůlíme a odstraníme zrníčka.

Lžící vydlabeme dužinu a rozmixujeme ji na tekutou kaši. Přidáme cukrovou

polevu, portské a promícháme. Necháme zmrazit (3hodiny). Servírujeme ve slupkách

od melounu (strojkem na zmrzlinu uděláme kopečky) a ozdobíme jahodami.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění