Opilé jahody v čokoládě

Opilé jahody v čokoládě aneb velké letní pokušení. Ochutnejte, ale pozor, budete chtít víc a víc.
Opilé jahody v čokoládě
7.7.2003 0:00 |

Ingredience:
10 velkých jahod
mandlový likér

(Amaretto)
čokoláda na vaření
jahodová nebo vanilková zmrzlina


šlehačka

Návod k přípravě: Jahody omyjeme a necháme

15 minut nasáknout v mandlovém likéru. Čokoládu na vaření nastrouháme,

rozpustíme v horké vodní lázni a necháme zchladnout.
Jahody vyjmeme z

likéru, namáčíme je do rozpuštěné čokolády a necháme v ledničce

ztuhnout.
Zmrzlinu dáme na talířky, poklademe jahodami a zdobíme

šlehačkou.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění