Paprikové fazole se smetanou

I obyčejné fazole mohou chutnat královsky, stačí znát recept na jejich přípravu.
Paprikové fazole se smetanou
18.4.2006 0:00 |

Ingredience:
100 g fazolí
10 g másla
trocha mouky
cibule
sůl
mletá paprika
20 g kysané smetany

Návod k přípravě: Fazole namočíme do studené vody a druhý

den je uvaříme doměkka. Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme

papriku, mouku a smažíme asi 2 minuty. Pak zalijeme trochou vody, necháme 15

minut povařit, přidáme fazole a přelijeme rozkvedlanou smetanou.

Osolíme.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění