Pekingské maso

Tak honem do toho, uvařit, prostřít a zasednout i společně s rodinou ke stolu ...dobrou chuť!
Pekingské maso
24.9.2001 0:00 |

Ingredience:
500 g hovězích roštěnek nebo svíčkové
3 kapie
cibule
1 vejce
1 lžíce vína
1 lžíce sójové omáčky
trocha zázvoru a pálivé papriky
sůl
vegeta
lžička cukru

Návod k přípravě: Na nudličky pokrájené maso smícháme s

rozšlehaným vejcem, vínem, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme na pánvi

ze všech stran, přidáme nakrájenou cibuli a kápie, mícháme asi 3 minut a

pak ochutíme sójovou omáčkou, vegetou a osolíme. K pekingskému masu je

vhodná jako příloha rýže.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění