Plněné okurky s kysanou smetanou

Pro ty, kteří mají rádi zeleninu a chtějí si pochutnat, je tu recept na plněné okurky.
Plněné okurky s kysanou smetanou
10.5.2006 0:00 |

Ingredience:
středně velká salátová okurka
1 rajče
10 g zelí
1/2 vejce
2-3 lžíce kysané smetany
mořská sůl
kopr
ocet

Návod k přípravě: Okurku oloupeme, rozpůlíme po délce a vyhloubíme jako lodičku. Rajče a vydlabanou dužninu okurky pokrájíme a zelí nasekáme spolu s uvařeným vejcem. Přidáme smetanu, smícháme, podle chuti osolíme a okyselíme. Směsí plníme okurku. Na talíři posypeme koprem.

 

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění