Plněný lilek s dušenou zeleninou a tymiánem

Plněný lilek s dušenou zeleninou a tymiánem -to je recept na dnešní den.
Plněný lilek s dušenou zeleninou a tymiánem
15.11.2006 0:00 |

Ingredience:
2 středně velké lilky
2 větší rajčata
2 papriky
2 cibule
1 lžíce petrželky
špetka  tymiánu
200 g mozzarelly
2 stroužky česneku
sůl
drcený černý pepř
olej
 
Postup: Lilky podélně rozkrájíme na plátky, které zprudka dozlatova osmahneme na oleji. Krajní plátky nakrájíme na kostičky a dáme stranou. Cibuli a papriku nasekáme na kostičky a orestujeme. Vsypeme kostičky lilku, které jsme si odložili a podusíme doměkka. Pak přimícháme pokrájená rajčata, plátky česneku, sůl, pepř, tymián a lžíci petrželky. Na vymazaný plech klademe střídavě vždy jednu vrstvu lilkových plátku, poté zeleninovou směs a na ni kousky mozzarelly. Toto pořadí opakujeme tak, aby poslední vrstvu tvořily lilky. Vše zapékáme v troubě při teplotě 170°C po dobu asi 20 minut.

Dobrou chuť!
 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění