Pohankové karbanátky

Pohanka je chutná, výživná a hlavně zdravá. Pokud znáte dobrý recept na její přípravu, zaručeně si pochutnáte.
Pohankové karbanátky
3.10.2006 0:00 |

Ingredience:
150 g pohanky
půl cibule
stroužek česneku
vejce
hladká mouka
mořská sůl
majoránka
pepř
rostlinný olej

Návod k přípravě:
Pohanku vložíme do osolené vroucí vody

a vaříme doměkka. Scedíme, přidáme vejce, pepř, majoránku, utřený česnek a

cibuli pokrájenou nadrobno. Utvoříme těsto, ze kterého utvoříme karbanátky. Ty

obalujeme v mouce a rozšlehaném vejci. Smažíme na teflonové pánvi potřené

rostlinným olejem dozlatova.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

radka | 25.5.2007 18:45

radka

Kamínek | 29.1.2007 13:18

Vaření pohanky

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění